Om oss

Jule-Genser.no

Hjertelig velkommen til Jule-genser.no.

Vi håper at vi får lov til å være de som leverer årets julegensere til deg og dine nærmeste. Hos oss finner du noen av de artigste, lekreste, og flotteste julegenserne i Norge. Vi er stolte av å kunne presentere et bredt utvalg av julegensere til herre, dame, og barn.

Jule-genser.no er stiftet med en lidenskap og kjærlighet for julen. Vi elsker juletiden, og vi elsker alle de tradisjonene som hører til denne høytiden. For oss er en julegenser et absolutt must når kalenderen forteller oss at julen så smått er over oss. Derfor har vi gjort det til vår primære oppgave å tilby julegensere til hele den norske befolkningen.

Vi går hver dag på jobb for å bli de dyktigste i Norge til å tilby julegensere. Derfor er du hos oss sikker på følgende:

  • Vi leverer din pakke lynhurtig. Du kan forvente å motta din nye julegenser innenfor 1-3 hverdager.
  • Servicen hos Jule-genser.no er fantastisk. Vår førsteprioritet er at du er glad og tilfreds. Derfor sitter vi alltid klar til å hjelpe deg.
  • Vårt sortiment er nøye utvalgt. Derfor kan vi tilby julegensere til utrolig gode priser.

Skulle du sitte inne med spørsmål, så er du velkommen til å sende oss en mail på mail@jule-genser.no. Vi venner tilbake innenfor kort tid.