Miljø

På Jule-Genser / Christmas Sweats kommer økologi først.
Det viser seg blant annet ved at vi som det eneste juletekstilmerket i verden er GOTS-sertifisert, noe du kan lese mer om her:

Men for å si det kort betyr det at vi lever opp til de strengeste kravene tiløkologi og CSR i tekstilindustrien.
Det faktum at vi som selskap har vårt eget GOTS-sertifikat beviser at vi:

1. Brukeøkologi bomullstekstiler i våre produksjoner – der vi kan følge hvert trinn i bomull/produksjonskjeden helt fra felt til ferdig produkt.

2. GOTS-bomull må oppfylle de strengesteøkologistandardene, inkludert ingen bruk av plantevernmidler, insektmidler, gjødsel eller genmodifisering.

I tillegg er all GOTS bomull / vårbomull 100% økologisk.

– I tillegg til å stille krav til selve materialet, innebærer GOTS-sertifisering også at alle GOTS-produkter produseres i fabrikker og underleverandører som har krav til menneskerettigheter, arbeidsforhold, rett til fagforeninger og barselforhold.

Vi er ekstremt stolte over å ha en slikøkologisk profil, selv om den selvfølgelig alltid kan forbedres. Målet vårt er alltid å være i forkant av juleklær når det gjelder økologi.

Vi håper du synes produktene våre er kule – for vi sørger for at du kan handle en økologisk julegenseren/pysjamasen med god (bedre) samvittighet – og tusen takk for at du støtter det økologiske valget.