Økologi

Hos Christmassweats får du juleprodukter/julegensere/juleplysj som oppfyller verdens strenge bærekraftsstandarder innen tekstiler.
Du kan med andre ord handle med god samvittighet.

Les mer om GOTS her:
https://www.forbrukerradet.no/merkeoversikten/miljo/gots/
https://global-standard.org/the-standard


Se vårt GOTS-sertifikat her:
https://global-standard.org/find-suppliers-shops-and-inputs/certified-suppliers/database/search_result/35796


All bomullen vår er økologisk - og GOTS-sertifisert, noe som betyr at vi kan spore bomullen vår helt tilbake til gården den kommer fra, hvor vi har sørget for at det ikke brukes kjemikalier, sprøytemidler eller skadelige materialer i dyrkingen, fargingen eller produksjonen. av klærne.

GOTS-standarden er det vanskeligste merket å leve opp til innenfor bærekraftige klær og arbeidsforhold i fabrikker.

Vi kan med andre ord konkret demonstrere hvorfor vi er det rette valget hvis du ønsker å handle økologiske juleklær Ingen greenwashing ala :

Vi bruker økologisk bomull (du kan aldri vite om bomullen din er økologisk med mindre du kan dokumentere det for hele leverandørkjeden – og det kan vi).

Vi gir ikke løfter om å plante trær. Å plante et tre er en veldig god ting å gjøre. Men i praksis gjør det veldig liten forskjell.

Vi tar kun vare på de store forskjellene, som å få laget klærne våre i øko GOTS-bomull – eller å velge fabrikker som oppfyller våre strenge krav til alternative energikilder, avløpsvannhåndtering og energioptimalisering.

Vi sørger for at svært lite går til spille. Akkurat som det faktum at vi hvert år donerer alle våre vareprøver, annonser og feil skjorter til mennesker i nød, med mindre midler eller vanskelige omstendigheter - fordi alle former for juleglede som kan spres, hører bedre til et klesplagg i søpla .

Vi håper at du vil støtte vårt oppdrag om å være den ledende aktøren innen økologiske juleklær.

Mvh. Christoffer & Jesper 
Jule-Genser.no