Tradisjonsrike julekort til venner og familie

Tradisjonsrike julekort til venner og familie

Før i tiden var det vanlig å sende julekort til familie, venner og bekjente. Tradisjonen med å sende julekort stammer helt tilbake fra 1800-tallets England, og var en personlig måte å ønske de du var glad i en god jul før internett og telefon var oppfunnet.

Her kunne du få muligheten til å sende et kort med et flott motiv, i juletema og med tradisjonelle farger. På baksiden skrev du en koselig hilsen til de heldige utvalgte.

Julekort er et viktig stykke kulturarv

De gamle julekortene var dessuten laget med omhu. Mange av julekortene hadde bilder av landemerker, gårder, nordmenn på skitur eller andre elementer som skildrer norsk historie og samfunn. For mange ble til og med julekortene et samlerobjekt.

En ny storhetstid

I dagens moderne og teknologiske verden er det dessverre ikke like vanlig å sende julekort som det var før. Etter at telefonen kom, begynte julekortene allerede på 80-tallet å «dø ut». Allerede da begynte måten man sendte julekort på å endre seg. Der man tidligere brukte baksiden til å skrive lange og personlige hilsener, ble det etter hvert mer vanlig å kun ønske en god jul og et godt nyttår.

Spesielt etter at Facebook og Instagram kom har julekortene blitt en umoderne form å kommunisere på. Vi i Jule-genser.no mener imidlertid at julekortene burde få en ny storhetstid. For det er vel mye hyggeligere å motta et kort i posten fra en du er glad i, fremfor å lese en Instagram-post med et oppstilt bilde som alle andre også ser?

Hjemmelagde kort med personlig hilsen

De siste par årene har det på nytt blitt populært med hjemmelagde gaver og gjenbruk. Ikke bare er det fordi det er godt for miljøet – bærekraft har absolutt blitt en av våre viktigste kamper de siste årene. Her hos Jule-genser.no gjør vi intet unntak.

Visste du at alle juleklær fra Jule-genser.no er GOTS-sertifisert? Hos oss setter vi bærekraft fremfor profitt, og miljøvennlige produkter er en del av vårt DNA. Jule-genser.no er dessuten et av verdens ledende merker innenfor julegenser-bransjen, og vi leverer også noe av det mest rimelige, egendesignede juletøyet som er å få på markedet.

Hjemmelagede julekort er dessuten bare så hyggelig. Ta en tur ned på din nærmeste hobbybutikk og kjøp inn det du trenger for å lage noen vakre og søte julekort. Kjøp med litt A3-papir i ulike farger, et par klistremerker, glitter og fargetusjer. Besteforeldrene eller vennene er garantert å sette pris på godt hjemmelaget håndarbeid, som også kommer med en hyggelig julehilsen.

Skriv ut moderne julekort

Ikke typen som liker å lage noe helt fra bunnen av? Heldigvis finnes det nye og moderne løsninger som hjelper deg å lage julekortene når kreativiteten ikke er helt på topp. De fleste fotobutikker i dag har funksjoner der du selv kan lage kort og album. Velg fra deres ulike maler, eller lag noe helt selv. Ta et hyggelig julebilde, last det opp på PC-en, lag et julekort på nettsiden til fotobutikken og få det tilsendt i posten. Enklere kan det vel ikke gjøres.

Samle hele familien til et skikkelig hyggelig og morsomt julebilde. Hos Jule-genser.no har vi de perfekte antrekkene til bildene. Kanskje hele «gjengen» har lyst til å stå i stil med hverandre? Sjekk ut vårt store utvalg med flotte og deilige julepysjer. Her finner du julepysj til hele familien. Eller kanskje dere vil ha på dere hver deres flotte julegenser? Vi har et gigantisk utvalg av julegensere til dame og herre.

Juletrender som er kommet for å bli

Akkurat som trenden med å sende julekort har tatt hele verden med storm siden 1800-tallet, har også julegensertrenden kommet for å bli. Det som i utgangspunktet startet i USA og Storbritannia for noen år siden, har blitt en av verdens hurtigst voksende juletrender. Nesten alle land i Europa har slengt seg på trenden, og det danskeide firmaet Jule-genser.no har siden 2016 blitt en av Europas største tilbydere av julegensere og juleantrekk.

Slipp kreativiteten løs

Hvis du ønsker å dra antrekket noen ekstra hakk lengere, kan du hos Jule-genser.no legge på et par julestrømper, reinsdyrgevir eller et antrekk til hunden din når du tar bildet til julekortet. Vi har nemlig en haug med andre juleantrekk som vil være med på å gjøre julekortet ekstra morsomt.

Vårt hovedmål er å levere høykvalitets juleklær, hvor du vil bli positivt overrasket når du pakker opp leveransen din. – Jesper Ahm, CEO.
Hos Jule-genser.no streber vi etter en utmerket kundeservice. Vårt store utvalg av juleklær og -antrekk, med noe for enhver smak, støtter vi selvsagt opp med også kundestøtte på topp.

Vi bruker masse tid på å lage nye design, kvalitet og innhold – slik at vi kan fange og spre julestemning og glede. – Jesper Ahm, CEO.

Sjekk blant annet ut vårt utvalg av blinkende julegensere med LED-lys. Finn frem et par diskolys eller lyslenker i samme farger som deres blinkende julegensere, og lag en morsom og moderne versjon av julekortene. Kle opp familien i passende T-skjorter med reinsdyr, eller kle dere opp i denne søte julekjolen med motiv av juletrær og reinsdyr.

Jule-genser.no redder julen og juletradisjonene

Når du bestiller hos oss, sørger vi for at du mottar din pakke med bærekraftig juleantrekk helt hjem. På den måten kan dere enkelt stille dere opp foran kameraet, laste opp bildet deres og lage et moderne og kult julekort på nett. Bevar både de gamle og nye juletradisjonene, og send julekort til hele familien iført søte og flotte julegensere fra Jule-genser.no.

Se også

Advent: Den magiske førjulstiden

Advent er tiden fylt med spenning og forventninger til julen. Tiden hvor man venter på at julen endelig skal komme. En tid fylt med ju...

Les mer