Tradisjonsrik julemat og de perfekte middagsantrekkene

Tradisjonsrik julemat og de perfekte middagsantrekkene

Julemat – den absolutt største gleden ved selve julen. Deilige smaker, tradisjonsrike måltider som vi venter på hele året, og ikke minst den sosiale sammenkomsten med familie og venner. Ja, rett og slett ren julekos. Spente barn og voksne som venter på å kose seg med deilige julemåltider på denne stemningsfulle høytiden.

Julen betyr munter musikk, pene dekorasjoner, morsomme gaver og selvfølgelig mye klassisk julemat. Mange familier har sine helt egne tradisjoner for julemat, og i denne artikkelen vil du få inspirasjon til både julemat og oppskrifter, til flotte, festlige juleantrekk som vil være et julemåltid verdig. Begge julefavorittene får du her.

Skap ekstra julestemning langs middagsbordet

Når julebordet er dekket og klart, og julematen står klar til servering, da gjenstår bare en ting. Nemlig antrekket. Mens svineribben, pinnekjøttet, lutefisken eller juletorsken står pent anrettet og servert, da er det på tide å tenke på seg selv. Når stresset med julematen endelig er overstått, står vi hos Jule-genser.no klare til å hjelpe deg med inspirasjon til juleantrekket.

Jule-genser.no er opptatt av en ting – nemlig å levere juleglede over hele Europa, og å spre julestemning gjennom stilfulle, morsomme og bærekraftige juleklær. Er du kvinne, kan du gå for en av våre nydelige julekjoler som garantert vil få deg i feststemning. Kombiner med et par høyhælte sko og litt julete hårpynt og du er straks klar for å sette deg til bords. For menn kan en klassisk juleskjorte være det perfekte antrekket til julemiddagen. Kombiner med et par klassiske dressbukser, og sørg for å bli julefestens midtpunkt – etter julematen selvfølgelig! Har du barn i hus, da finner du selvsagt et stort utvalg av juleklær til barn. Slik som blant annet morsomme julegensere til barn. Klær skaper mannen, dama, barna og setter veldig ofte litt ekstra sprell på julekvelden og dens aktiviteter.

Når du handler juleklær hos Jule-genser.no kan du være sikker på at alle våre produkter er produsert på en etisk forsvarlig måte. Vi er nemlig GOTS-sertifisert, som er den strengeste bærekraftige etiketten for klær. GOTS betyr trygge arbeidsforhold, ingen diskriminering og ingen barnearbeid. GOTS-godkjente produkter har hele forsyningskjeden verifisert, selv gårdene må ha sertifisering til en juridisk anerkjent standard. Selv detaljene er av betydning! Knapper, tråder, glidelåser må også oppfylle strenge restkriterier for GOTS.

Det perfekte antrekket til julebordet

Årets julebord står for tur. Du gleder deg til en hyggelig kveld sammen med gode kolleger og på menyen står tradisjonell julemat. Ribbe, medisterpølser, surkål, pinnekjøtt, poteter, saus og alt hva man kan tenke seg på et overdådig julebord. Men hva skal du egentlig ha på deg til arbeidsplassens julebord? Det er det samme problemet år etter år! Du er heller ikke alene med å være usikker på hva du skal ha på deg.

Vi hos Jule-genser.no er opptatt av at du skal føle deg vel, og at du skal omfavne muligheten til å kle deg i et helt spesielt og stemningsfullt juleantrekk som garantert vil gjøre at alles øyne går mot deg. Hvis du elsker å skille deg ut, da vil en festlig julegenser være et perfekt antrekk – for hva sier vel ikke julebord mer enn en julegenser? Føler du deg i ekstra godt humør og er du i tillegg den modige typen, hva da med å velge en julegenser med LED-lys for å fange alles oppmerksomhet og sørge for at det blir både latter, glede og julestemning på julebordet. Med våre bærekraftige julegensere kan du nyte kvelden med god samvittighet, og ikke minst nyte den deilige julematen. Vi har flotte julegensere til både dame og herre.

Gi bordgaver

Julehøytiden handler om å gi. Så hva passer vel ikke bedre enn å gi smågaver til gjestene dine? Før den deilige julematen skal serveres, og mens dere gjør dere klar til å innta juleribben, kan det være en fin gest å gi gjestene dine en bordgave. Spre latter og juleglede med denne lille, men betydningsfulle handlingen.

Hos Jule-genser.no finner du et hav av juleklær og tilbehør som vil passe utmerket som smågaver til julebordet. For eksempel kan du overraske gjestene dine med et par morsomme julesokker, eller hva med morsom julehårpynt eller nisseluer som gjestene kan ha på seg under middagen.

Dette er den perfekte måten å skape litt moro og avslapning etter å ha laget en stor julemiddag. Vi vet hvor mye forberedelser det ligger bak å lage julemat som man er opptatt av at skal innfri gjestenes forventinger. Hos Jule-genser.no bruker vi nemlig også mye tid på å forberede nye design, kvaliteter og innhold – for å fange og levere julegledefølelsen! Her jobber vi mot et felles mål for å skape god julestemning som vil glede andre.

En annerledes mandelgave som gir ultimat julestemning

En sentral rett når det kommer til julemat er selvfølgelig den tradisjonelle julegrøten. Ingen jul uten, og ingen jul uten mandel i grøten! En deilig fløyelsmyk risgrøt med sukker og kanel, toppet med en klatt smør. Det blir vel strengt talt ikke bedre. Eller jo! Bedre blir det, for når man i tillegg får mandelen i grøten det er da moroa begynner, spesielt når den tradisjonelle marispangrisen byttes ut med en usedvanlig morsom julegave.

Bytt ut marsipangrisen med noen morsomme mandelgaver fra Jule-genser.no. Vi har favorittene som vinneren vil elske. Hva med en munter julepysj i et bærekraftig materiale. Eller kanskje en julekjole eller en enkel julete T-skjorte med kule motiver slik som julenisser, reinsdyr, gaver og julegodteri. Vi lover at den heldige finneren av mandelen ikke bare vil være fornøyd med den deilige grøten, men også med premien.

 

Se også

Julebakst: En av julens ekte gleder

Åh, julen! En tid for bakedager og sosiale sammenkomster med familie og venner. Ta deg tid til å nyte den. Julen handler masse om at v...

Les mer