Ta vare på deres aller beste minner og ta julebilder

Ta vare på deres aller beste minner og ta julebilder

Julen er manges favoritthøytid. Det er her vi samles med nære og kjære venner og familie, og det er også på denne tiden av året du får møte slektningene du dessverre ikke får sett like ofte. Da er det viktig at man kan ta noen gode bilder slik at man har noen gode minner å se tilbake på.

Er du imidlertid lei av dårlige bilder av familiemedlemmer som ikke følger med, eller som ikke står i stil med hvor hyggelig juleselskapet faktisk var? Eller kanskje får du aldri med alle slektningene på ett og samme bilde? Da er det på tide å tenke litt mer i de kreative baner.

Still dere opp med julegensere

Etter at julegenser-trenden, som i utgangspunktet startet i Storbritannia og USA, kom for et par år siden, har trenden ekspandert over hele Europa. De fleste av oss har eller har hatt en julegenser på ett eller annet tidspunkt, og nye undersøkelser viser faktisk at over halvparten av britene eier minst èn julegenser hver.

Da sier det seg selv at vi nordmenn også må slenge oss på trenden som har inntatt Europa med storm. Hva er vel da bedre enn å gripe anledningen til å ta et morsomt bilde med hele gjengen din. Be for eksempel alle om å ta på seg sin aller morsomste julegenser. Her hos Jule-genser.no er du garantert å stjele showet hvis du tar på deg vår blinkende julegenser med innebygd LED-lys.

Et juleminne som varer for alltid

Med klær fra Jule-genser.no er det imidlertid ikke bare bildene og minnene som varer. Her hos oss har vi en brennende kjærlighet for bærekraft og miljø, slik at også planeten og naturen vår kan vare for evig.

Jule-genser.no er den eneste produsenten som lager bærekraftige juleklær. Alle våre produkter er GOTS-sertifisert, som garanterer en ansvarlig tekstilproduksjon. Her hos oss er bærekraft en viktig del av vårt DNA, og derfor er også våre GOTS-julegensere noen av verdens billigste. Alle våre prislapper, fraktposer og polyesterposer er dessuten sertifisert bærekraftig

En helt egen kolleksjon med økologiske juleklær

Her hos Jule-genser.no vil du finne en helt egen kolleksjon med økologiske julegensere og julepysj. Dette gjør at klærne er bedre og holder lengre, i tillegg til at klærne er produsert med omhu og kjærlighet for miljøet. Da kan dere med god samvittighet stille opp på bildene sammen, og mimre tilbake til gode juleminner sammen om noen år.

Bilder hvor hele familien passer sammen

Lengter dere etter noen bilder hvor alle går godt sammen? Slapp helt av, vi har løsningen for dere. Her hos Jule-genser.no har vi nemlig noe for alle.

Jule-genser.no startet i utgangspunktet som en spøk av de to danske bestevennene Christoffer Sloth og Jesper Ahm. Det skulle likevel raskt vise seg at det lå et stort potensiale i de populære julegenserne.

Vi startet i 2016 med å lage 1000 julegensere. I 2022 produserer vi i overkant av 400 000 plagg. – Christoffer Sloth, CEO.

Jule-genser.no har utvidet seg raskt, og allerede i de neste tre årene forventer vi i Jule-genser.no å triple omsetningen.

Hos Jule-genser.no vil du derfor finne et gigantisk utvalg av passende julegensere og pysj til hele familien. Her kan du finne vårt flotte utvalg med deilige og komfortable julepysjer. Da kan alle i familien ta på seg det samme antrekket, og skape minner som vil ligge i fotoalbumet i mange år fremover.

Ta med små julegaver til festen

Skal du på fest med vennene? Da er vårt utvalg med ulike julerelaterte klær og tilbehør helt perfekt. Be alle på festen om å ta med seg en liten gave som dere skal spille om. Kast terningen og kjør et par runder med den populære pakkeleken. Når alle spillerne har fått en gave hver, pakker dere opp og tar bilder sammen.

Her hos oss vil du finne alle gavene du trenger. Ta med en hårbøyle med gevir eller nisselue på. Kanskje du alltid har ønsket deg et par julestrømper med reinsdyr på? Eller trenger du en julerelatert skjorte som passer til julebordet med kollegene?

Hos Jule-genser.no er du uansett garantert å få originalt juledesign som ingen andre i verden har, til tross for hvor populært det har blitt.

Vi lager alle våre design selv, og derfor er det umulig å kopiere oss. Dessuten har vi tatt patent på våre design. – Christoffer Sloth, CEO. 

Ta med din beste venn

Til og med våre firbente bestevenner skal ikke være foruten julen. Dyrene skal få lov til å kose seg litt ekstra i favoritthøytiden de også, og her hos Jule-genser har vi sørget for at hundene også skal bli med på bildene. De er tross alt en del av familien de også. Ta for eksempel en titt på våre julegensere til hunder, som godt kan stå i stil med din egen julegenser. Putt på et par reinsdyrgevir på bestevennen din, så er du garantert å smile hver gang du ser på bildet fremover.

Uansett hvordan du velger å ta bildene dine; med antrekk som passer sammen, deilige julepysjer eller med artige hårbøyler eller strømper, er det garantert å se morsomt ut når du tar julebildene som vil prege fotoalbumet for alltid.


Se også

Moderne julegaver til de som har alt

Har du lett langt om lenge etter julegavetips, men finner ikke annet enn et hav av de samme gamle hudpleieeskene eller undertøyssetten...

Les mer