Skap magi i julen med julepynt

Skap magi i julen med julepynt

Å dekorere hjemmene våre ved juletider er en tradisjon vi alle ser frem til, og julepynten har virkelig blitt en del av det som gir den ultimate julestemningen. Denne dekorative handlingen bringer glede og julestemning til både oss, familien vår og nabolaget vårt.

Tradisjonen omkring julepynt har selvfølgelig endret seg over tid, men det betyr allikevel ikke at vi ikke elsker denne magiske juletradisjonen. Har du så noen gang lurt på hvorfor vi pynter til jul? I denne artikkelen får du svar på dette – og i tillegg får du inspirasjon til hvordan du kan gjøre denne tradisjonen enda mer spesiell.

Historien bak rød og grønn julepynt

Rød og grønn er de ultimate julefargene som pryder hjemmene våre når det er jul. Denne tradisjonen stammer fra gamledager og har et religiøst opphav. Grønnfargen er knyttet til livets fortsettelse etter de lange vintermånedene, samt troen på Jesu evige liv. Rødt ble brukt for å symbolisere Jesu blod og har siden den gang forblitt to symbolske julefarger.

Hos Jule-genser.no er vi opptatt av å holde fast på tradisjoner ved å tilby juleklær med utgangspunkt i tradisjonelle julefarger. Er du også den som elsker disse tradisjonelle fargene til julepynten, da vil du garantert elske vårt utvalg av julegensere til dame, herre og barn i disse tradisjonelle fargene. Tradisjoner handler om å bevare noe fra fortiden og gjenskape det på nytt og på nytt. For oss hos Jule-genser,no er det derfor utrolig viktig at tradisjoner får lov til å videreføres. Derfor er vi det mest bærekraftige juleklesmerket. Dette fordi vi er opptatt av å oppfylle behovene til nåværende generasjon gjennom å ivareta miljøet, uten å gå på kompromiss for behovene til fremtidige generasjoner. På denne måten kan du være trygg på at alle dine juletradisjoner kan få lov til å videreføres.

Juletreet: Julepyntens magiske midtpunkt

For mange av oss er juletreet et av de mest symbolske tingene ved julen. Grunnen til at juletreet har blitt en del av juledekorasjonene går langt tilbake til hedenske tradisjoner, da man feiret vintersolverv. Treet ble dekorert med grønne grener og ved senere tid ble juletrærne brakt inn av kristne i deres hjem i det tidlige moderne Tyskland.

Gjør dekorering av juletreet til en ekstra spesiell tradisjon i hjemmet. Hva med at familien kler seg i julepysj mens dere dekorerer og koser dere med julemusikk, gløgg og småkaker. Jule-genser.no har bærekraftige julepysjer til hele familien som vil passe perfekt for anledningen. Til slutt et lite tips: De kan selvfølgelig også brukes når juletreet er ferdig pyntet, slik at dere kan ta årets julebilder, lage julekort og sende til øvrig familie og venner.

Julelys: En glitrende tradisjon

Å bruke lys til å dekorere ved juletider går helt tilbake til da juletrær ble pyntet med lys, som symboliserte at Kristus var verdens lys. I dag har vi julelys i mange former, farger og fasonger. De gir en unik glitrende varme til julehøytiden din – det være seg inne i hjemmet, i hagen eller på huset.

Vi elsker alt som glitrer! Det er ingen jul uten julelys som sprer julestemning som ingen annen julepynt. Derfor har det vært viktig for oss å produsere et produkt som nettopp vil gjenskape julelysenes gode stemning. Vi har julegensere med LED-lys som garantert vil sette fart på julehøytiden. Skinn i takt med julelysene, og sett et smil på munnen til de du er glad i. Foretrekker du kanskje det litt enklere, da har vi heldigvis også bærekraftige julegensere uten LED til både mann, dame og barn.

Julegensere er en av de raskest voksende juletrendene. Trenden startet i USA og Storbritannina og har siden da spredt seg raskt rundt i Europa. Nå har nesten alle Europeiske land plukket opp trenden. Vi kan med stolthet si at alle våre julegensere er bærekraftige, og tilbyr som de eneste i verden GOTS-sertifiserte juleklær i økologisk bomull, hvor det settes store krav til tekstilproduksjon. Vi startet i 2016 med å lage 1000 julegensere og i 2022 produserer vi mer enn 400 000.

Legg noe hyggelig i julestrømpene

Julestrømpene er et sikkert innslag til julepynten og det er ingen fullkommen jul uten denne julepynten som står klar til å fylles opp med noen deilige godsaker. Tradisjonelt fylles de opp med søtsaker, men med årene har faktisk folk blitt mer og mer kreative, og nå brukes julestrømpene ofte som en måte å gi andre smågaver på.

Hos Jule-genser.no får du et bredt utvalg av produkter som du kan legge ned i julestrømpene – glede kommer i mange former, og julestrømpegaver er bare en av mange. Vi elsker å være med på å levere juleglede over hele Europa og derfor bestreber vi oss også etter å ha produkter som andre garantert vil elske og som vil spre juleglede lang vei. Hva med en dekorativ hårbøyle til henne, et sett med lue og juleskjerf til barn, en juleskjorte til ham eller julesokker til både store og små?

Når du handler hos Jule-genser.no skal du vite at vi bruker mye tid på å forberede nye design, kvaliteter og innhold. Dette for å fange og levere julegledefølelsen. Vi lager faktisk alle designene selv og derfor kan ingen av produktene kopieres. Dette gir deg helt unike høykvalitetsprodukter som er en utmerket gaveide for deg selv, eller til familie, venner og nære bekjente

Se også

Julens morsomste og mest behagelige trend: Julesokker

Julesesongen er her, og vi kunne ikke vært mer begeistret! Julen handler om julepynt, dekorasjoner, varme vinterlys, myke juleantrekk ...

Les mer