Moderne julegaver til de som har alt

Moderne julegaver til de som har alt

Har du lett langt om lenge etter julegavetips, men finner ikke annet enn et hav av de samme gamle hudpleieeskene eller undertøyssettene? Vi har alle gjort det før – gått timevis på et kjøpesenter i håp om å finne noe annerledes.

De fleste blir nok lei av å gi det samme hele tiden. Vi kjenner oss igjen i hvordan det er å måtte løpe innom nærmeste parfymeri for å kjøpe med et sett med håndkrem og leppepomade, eller det å ha tatt med oss en sjokoladeeske etter et mislykket forsøk på å finne noe originalt. Dessverre er det ikke alltid like lett å finne på noe som er morsomt eller spennende, og spesielt ikke til de som har alt.

Selv om det å tusle rundt i jula for å finne gaver kan være riktig hyggelig, er det selvsagt ikke alltid man har så god tid. For mange er det nok å skulle invitere til juleselskap og vaske huset – samtidig som man forsøker å holde den vanlige hverdagen i gang. Da er det godt at det finnes alternativ til det å stresse rundt i butikker.

3 moderne julegavetips

Her hos Jule-genser.no har vi samlet hodene for å finne ut hvordan du kan få alt til å gå rundt, samtidig som de du er glad i får noe de fortjener.

1. Til den miljøvennlige

Har du et familiemedlem eller en venn som bryr seg litt ekstra om miljøet? Da finnes det mange bærekraftige alternativer å velge mellom. Hvis du er av den kreative typen, kan du jo selv strikke, hekle, male eller lage noe hjemme hos deg selv. En gave som er laget med kjærlighet er uansett alltid en god måte å vise at du er glad i noen på.

Hvis håndverk ikke er noe for deg, kan du for eksempel kjøpe noen frø eller grønnsakplanter. Da vil de selv kunne plante trær eller planter med grønnsaker de kan bruke i maten, og selvfølgelig også invitere deg på middag. Mer bærekraftig enn det blir det ikke.

Hos Jule-genser.no har vi blant annet et utvalg med økologiske julegensere. For selv de miljøbevisste feirer jo jul.

Hos Jule-genser.no bryr vi oss mer om bærekraft enn profitt. Alle våre juleklær er GOTS-sertifiserte, som garanterer en ansvarlig tekstilproduksjon til alle våre plagg. Til og med våre prislapper, fraktemballasje og polyesterposer er av bærekraftige materialer. Dette gjør Jule-genser.no til en av de mest miljøvennlige produsentene av juletøy, noe som betyr at du kan kjøpe julegensere til familie og venner med god samvittighet.

2. Til den gavmilde

Mange av oss liker følelsen av å gi bedre enn følelsen av å få. Så hvorfor ikke gi bort muligheten til å gi til noen andre? De fleste ideelle organisasjoner tilbyr gaveløsninger som man kan gi bort til noen andre. Her kan du for eksempel kikke innom Redd Barna, UNICEF eller Leger Uten Grenser, og se hvilke tilbud de har. Du kan kanskje gi bort en litt større sum, på vegne av vennen eller slektningen din, eller kanskje du kan gå for en fadderløsning som strekker seg over tid.

3. Til den humoristiske

Har du et familiemedlem eller en venn som elsker å tulle rundt? Da er en opplevelsesgave det beste du kan gi. Finn en dag i romjulen hvor dere kan dra til trampolineland sammen. Hopp rundt mens dere ler og hygger dere sammen, så skaper dere minner for livet. Dra på Escape room (fluktrom) og få testet deres samarbeidsevner.

Ikke redd for litt oppmerksomhet? Dere kan selvsagt dra på kino iført julegensere som passer sammen. Her hos Jule-genser.no har vi et stort utvalg av julegensere i flotte og morsomme mønstre. Gjør kinoturen om til deres egen filmkveld, kjøp med dere popcorn og brus, og kos dere sammen i kinosalen. Dersom dere heller vil kose dere hjemme, er våre deilige og komfortable julepysjamaser midt i blinken for en hyggelig kveld under teppet sammen. Festglade? Gjør litt ekstra gøy ut av kvelden iført julegensere med blinkende LED-lys.

Juleantrekk til alle anledninger og opplevelser

Dagen blir alltid litt hyggeligere og morsommere dersom man gjør litt ut av hva man har på seg. Så hvorfor ikke kle dere opp i julekjoler eller julestrømper sammen? For til tross for at trenden med julegenser har kommet for å bli, er det ikke dermed sagt at garderoben er fylt opp.

Trenden med julegensere startet hovedsakelig i Storbritannia og USA, og har raskt spredt seg til nesten alle land i Europa. Nå i dag eier over halvparten av alle briter minimum èn julegenser. Det var da trenden begynte å spre seg at de danske bestevennene Jesper Ahm og Christoffer Sloth i 2016 startet å produsere juleantrekk – egentlig som en spøk.

"Vi startet med å lage julepysj til hele familien – og kun i bærekraftige materialer. Christoffer Sloth, CEO."

Julegaver til alle

Resten er historie. Siden den gang har Jule-genser.no vokst seg raskt større, og vi er stolte av å kunne kalle oss en av Europas største produsenter leverandører av bærekraftig juleklær, med i overkant av 300 forhandlere. Med en så stor vekst, og med en forventning om å triple omsetningen de neste 3 årene, er det garantert at vi har moderne julegaver til alle – også de som har alt.

Til den hundeglade kompisen din som ikke ønsker seg noe har vi det ultimate antrekket til hans firbente bestevenn. Til pappa har vi en artig juleskjorte som passer perfekt til kontoret, og til storebror har vi den kuleste julesweatsuiten.

Hos Jule-genser.no vil du finne absolutt alt du trenger til moderne julegavetips, som vil falle i smak hos både familie og venner.

Se også

Julegave til mamma er den viktigste gaven

Hver dag er morsdag er det mange som sier. Her hos Jule-genser.no elsker vi våre mødre, og vi mener at alle mam...

Les mer