Julenøtter: En festlig juletradisjon

Julenøtter: En festlig juletradisjon

Julenøtter hører for de fleste av oss julen til og er en tradisjon vi holder kjært. Uansett om det er på arbeidsplassen sammen med kollegaer før juleferien starter, på julebordet, mens man venter på den overdådige julemiddagen eller når man inviterer til julekos med venner og familie, er en julenøtter en utrolig fin måte å underholde på og ha det gøy sammen på.

Julenøtter er virkelig den perfekte måten å være sosial på i julen, og også den perfekte tingen å gjøre inne mens man nyter deilige juledager. Uansett om du koser deg med julenøttene sammen med familie og venner, eller om du deltar virtuelt fordi du bor langt vekk, skal vi nå guide deg gjennom de perfekte premiene som du kan overraske vinneren eller vinnerlaget med. For hvem elsker vel ikke en god spørsmålsrunde når man i tillegg vet at det lurer seg en ganske så spennende gave på den andre siden.

Den perfekte julepysjen

Gi vinnerlaget noen deilige julepysjer som vil glede de resten av julen. Med morsomme julemotiver og i behagelig materiale, er en julepysj en perfekt vinnergave til alle. Perfekt for en god natts søvn, for late dager hjemme og for julehyggen.

Med bærekraft som vårt fremste mål er det viktig for oss å lage klær som er bærekraftige. Vi begynte å lage pysjamaser for hele familien, men i bærekraftige materialer slik at de ikke bare gagner den heldige eier, men også miljøet. 

Spiselig vinnerpremie

Hvem elsker vel ikke spiselige premier. Man skal virkelig ikke undervurdere kraften i spiselige gaver, for hvem elsker vel ikke en god sjokolade, noe deilig godteri, kjeks eller andre spiselige godbiter. En spiselig gave er virkelig en sikker vinner og den som vinner julenøttkonkurransen kan virkelig glede seg over noen smakfulle gevinster. Gi for eksempel en pakke deilige trøfler med salt karamell på, eller gi noen hjemmelagde spiselige vinnergaver.

Morsomme julegensere

Morsomme julegensere er virkelig det julestemningen handler om og hva passer vel ikke bedre enn en morsom julegenser til vinneren eller vinnerne av julenøttene? Ikke bare er de fantastiske å se på, men de gir også varme og følelsen av komfort i mykt, lett materiale som vil holde alle varme og komfortable.

Den uformelle rundhalsen med lange ermer gjør disse morsomme, stygge julegenserne til et sikkert valg til enhver julebegivenhet, med sin flatterende, skreddersydde passform til enhver kroppstype. Med våre julegensere til mann, dame og barn vil du ha en helt perfekt vinnergave. Det beste er selvsagt at våre GOTS-sertifiserte bomullsgensere i tillegg er noen av verdens billigste. Å glede vinnerlaget betyr derfor heldigvis ikke at det trenger å bli særlig dyrt for lommeboken.

Når du handler hos Jule-genser.no kan du være trygg på at de produktene du kjøper er av høy kvalitet. Faktisk så er vi den eneste bærekraftige produsenten av julegensere. Vår suksess bygger på at vi bruker mye tid på å forberede nye design, kvaliteter og innhold – for å fange og levere følelsen av juleglede. Dette fordi vi elsker jobbene våre og at vår eneste drøm er å levere juleglede i hele Europa. Vi er en bedrift i vekst med base i Danmark, og har siden utvidet til Tyskland, Skandinavia, Italia, Nederland, Frankrike og Spania.

Gi et opplevelsesgavekort

Hva er vel ikke bedre enn et opplevelsesgavekort slik at vinnerlaget for eksempel kan velge å dra ut å spise en god middag eller finne på noe annet gøy. Dette er den ultimate vinnergaven for et helt lag som garanterer enda mer fest og moro. Er man ekstra heldig, da får man nok også lov til å være en del av moroa!

Passende jule-T-skjorter

Fang feststemningen hos vinnerlaget med en pakke morsomme jule-T-skjorter i samme stil, som vil få alle sammen i godt humør. De glade vinnerne kan kle seg i sine passende T-skjorter og lage et mesterlig julenøttlag som vil bli uslåelig, i hvert fall når det kommer til stil og julestemning.

Våre morsomme, utrolig myke T-skjorter er av god kvalitet og fin passform som vil passe enhver kroppstype. Ved å gi T-skjorter som gave til vinnerlaget kommer det garantert latter fra alle, og det er nettopp det julestemning handler om. Våre T-skjorter kommer i 100% GOTS-sertifisert bomull og føles dermed utrolig behagelig på kroppen.

Den ultimate julenøttpremien: Nisseluer

Å gi nisseluer til de heldige som har vunnet den tradisjonelle julenøttkonkurransen vil virkelig fremheve vinnerlaget. La de gå med nisseluene hele kvelden, slik at det ikke er noe tvil om hvem som kan mest om julen! Hos Jule-genser.no får du nisseluer til barn og voksne som vil spre glede, latter og julestemning med det samme de tas på. Det finnes vel nesten ikke en mer passende gave til et lag som har vunnet julenøttkonkurransen?

En sikker juleklassiker: Gi julemarsipan

Ingenting sier julenøtter, julespill og vinnere så mye som julemarsipanen gjør. Selv om vi ofte gir marsipangris til den som får mandelen i grøten, er det ingenting i veien for å gi en spiselig gave som kan deles blant vinnerne, men også med de andre, som garantert vil falle i smak. Dette er virkelig den ultimate premien hvis du ønsker å gi en gave til noen som setter pris på god kvalitet og som i tillegg elsker søtsaker. En pakke kvalitetsmarsipan som er laget av de beste og mest eksklusive råvarene vil være en deilig premie, som vil få taperlagene til å øve seg enda bedre til neste års julenøtter.

Se også

Tradisjonsrike julekort til venner og familie

Før i tiden var det vanlig å sende julekort til familie, venner og bekjente. Tradisjonen med å sende julekort stammer helt tilbake fra...

Les mer