Juleklær til julesesongen 2022

Juleklær til julesesongen 2022

Juletiden er tiden for festlige juleklær. Uansett om du planlegger å danse rundt juletreet, drikke og spise til du er stappmett, ligge i sengen i julepysjen eller feste til langt ut på natt – en ting er i hvert fall helt klart: Du trenger juleantrekk og noen juleklær som passer til enhver gøyal anledning. Hva skal man egentlig ha på seg av juleklær? Hvordan fanger man egentlig essensen av jul gjennom antrekket man har på? Vi gir deg tips til hvilke juleklær du kan ha på til alle julens anledninger, uansett hvor du skal eller hva du gjør.

Den perfekte julekjole for kvinner

En kjole med julemotiv kan faktisk brukes til de fleste anledningene som skjer under juletiden. Du kan føle deg både komfortabel og elegant, men samtidig spre juleglede med en nydelig, iøynefallende julekjole som virkelig fremhever den ultimate stemningen. En klassisk kjole med julemotiver vil være det perfekte valget for høytidens familiemiddag(er), på julebord(ene) eller når du skal ut på juledrinker med venninnene.

Kombiner juleantrekket med fine sko og noe festlig tilbehør. Ønsker du å tone ned stilen, kan du ta på deg et par lave støvletter, eller ønsker du å gå for en helt pyntet stil, kan du velge noen klassiske svarte høyhælte sko.

Juleskjorte til den klassiske herre

Mangler du den perfekte skjorte til julehøytiden og alle aktivitetene som følger med? Da har vi de perfekte juleskjortene til herre hos Jule-genser.no. Kom i tidenes julestemning med en juleskjorte som garantert gir deg den klassiske følelsen, men samtidig også julestemning.

Julegensere er en av de raskest voksende juletrendene, og klassiske juleskjorter er intet unntak. Jule-genser.no sine trykte juleskjorter vil virkelig sprite opp ethvert antrekk. Kombiner skjorten med et par klassiske dressbukser eller ta en blazer utenpå skjorten for et morsomt og elegant, men nedtonet juleantrekk. Bli et stil-ikon denne julesesongen og ta på deg en juleskjorte med flott passform og et utrolig iøynefallende design.

Jule-genser.no er det mest bærekraftige juleklesmerke. Vi setter det å være bærekraftig foran inntjening fordi vi anser bærekraftighet som et helt sentralt fundament for å kunne produsere plagg som både er gode for miljøet og for kundene våre. I tillegg er vi de eneste i verden som produserer juleklær fremstilt av økologisk bomull med fokus på god kvalitet og arbeidsforhold for de som arbeider med tekstil. Vårt fremste mål er å levere høykvalitets juleklær som vil innfri alle dine ønsker til hva gode klesprodukter burde være.

Julens nødvendighet: Gøyal julegenser

Julegensere og «stygg genser»-fester har blitt stadig mer populære og er vel det mest ikoniske plagget når det kommer til juleklær. Julegensere har alt fra sprøe juledesign til mer tradisjonelle favoritter, og med denne hurtig voksende trenden er det virkelig en nødvendighet i julegarderoben.

Julegenseren snakker virkelig for seg selv, faktisk så roper den nok mer høyt – men hva er det vel ikke å elske ved det? Hvem elsker vel ikke julen og julestemning på høygir? Hos Jule-genser.no får du et hav av gøyale julegensere. Sørg for å skaffe deg en julegenserfavoritt og spre juleglede, latter og moro på enhver juleanledning du skal på. Julegenseren passer til både mann, dame og barn, og du vil garantert få alle omkring deg i godt humør.

«Uansett hvilken stil du foretrekker på julegenseren din, har vi den rette for deg. Vi har bærekraftige og klønete julegensere for enhver unik smak» – Christoffer Sloth, adm. dir. 

Juleklær til den som elsker å skille seg ut: Julegenser med LED

Elsker du å skille deg ut? Og ikke minst, elsker du å spre godt humør? Da har vi den perfekte julegenseren til deg! Hvis du leter etter et antrekk som får folk til å smile uansett hvor du går, så er denne kolleksjonen, hvor du finner julegensere med LED-lys, akkurat det du trenger. Det er ikke mye, om noe, som er mer en fulltreffer på en julefest enn en julegenser med glitrende lys.

Hvis du er i tvil om en lysgenser passer for deg, bare husk — desember er en måned med alt for lite dagslys. Noen ganger er litt kunstig lys akkurat det vi trenger for å komme inn i den rette julestemningen og føle på høytidens varme

Jule-genser.no er den eneste produsenten av bærekraftige julegensere. Alle våre juleklær, inkludert julegensere, er GOTS-sertifisert, som er den strengeste bærekraftige etiketten for klær. Vår suksess bygger på egne design, god kundeservice, attraktive priser og rask levering. Vi har mer enn 300 forhandlere, så du kan være trygg på at du vil gjøre en god handel når du kjøper juleklær hos oss.

Juleklær til barn

I den festlige juletiden skal selvfølgelig også barna kles i juleklær før de inntar juleaktiviteter på skolen eller i hjemmet. Syns du ofte det kan være vanskelig å finne et godt juleantrekk til ungene? Da har vi heldigvis inspirasjon til deg. Det skal ikke være vanskelig å handle juleklær for barn.

Hva med en morsom julegenser til barn med Rudolf, julenissen eller pingviner på? Perfekt til juleavslutningen! Eller hva med en nydelig julekjole med juletrær på til jente til årets julebord med familie. Trenger du et enkelt antrekk som passer til alt, da kan du gå for en T-skjorte under en genser eller strikkejakke, noe som virkelig kan gjøre barneantrekket mer julete på en enkel og grei måte.

Gi juleklær i gave

Hos Jule-genser.no får du et hav av juleklær og tilbehør til både mann, dame og barn. Faktisk kan du finne noe som passer for hele familien. I og ved juletider er det vel ikke noe som passer bedre å gi i gave enn noen fine og bærekraftige juleklær i GOTS-sertifisert økologisk bomull. Gi en unik gave til de du er glad i, og bidra til at de både får julestemning og kan spre juleglede med sine nye festlige juleklær.

Se også

Advent: Den magiske førjulstiden

Advent er tiden fylt med spenning og forventninger til julen. Tiden hvor man venter på at julen endelig skal komme. En tid fylt med ju...

Les mer