Julehilsener: En hengiven juletradisjon

Julehilsener: En hengiven juletradisjon

Julen er høytiden hvor man tenker på andre og gir oppmerksomhet til de som betyr noe for oss. Samtidig er julen også en tid hvor man viser generøsitet. Å sende julehilsener kan være en enkel måte å vise takknemlighet til sine kjære på, og er en tidløs tradisjon som mange av oss ser frem til hvert år. Julehilsener, varme lykkeønskninger og velmente ord gjennom en omtenksom julehilsen gjør høytiden enda mer spesiell.

Enten du deler et bilde av det nyeste tilskuddet til familien eller kjæledyret ditt i deres favorittjulegensere, lar julehilsener deg få kontakt med familie og venner. Hvis du fortsatt lurer på hvorfor du bør sende en julehilsen i år, gir vi deg noen viktige grunner nedenfor for å inspirere deg til å sende en julehilsen. Samtidig gir vi deg noen tips til hvordan du kan gjøre julehilsenen enda mer spesiell ved å legge til en liten gave.

1. Spre julefølelsen

Det finnes vel ingen bedre følelse når julen kommer enn å ta en tur i postkassen og åpne et kort med en personlig julehilsen. Det å sende en julehilsen setter folk rett og slett i julestemning. Du kan spre litt av din egen juleglede ved å på en enkel måte gi av deg selv og sende en omtanke til andre. En julehilsen er en enkel måte å få folk til å føle seg sett, og vil garantert sette et smil om munnen på de som mottar den. Hva gir vel ikke mer julemagi enn å varme hjertene til de du bryr deg om?

2. Gjenoppta kontakten med familie og venner

Hvis du har familie eller venner som har flyttet bort og bor langt vekk, kan det å sende julekort med en julehilsen gjøre at dere får kontakt igjen, og vise at du fortsatt er der og at du bryr deg. En julehilsen i posten er en varm påminnelse om at selv om dine nærmeste er langt unna, er de langt fra glemt. Dette er også en annen mulighet til å vise frem nye endringer og ansikter i familien din, og til å oppdatere andre på hva som har skjedd siden sist.

3. Vis din takknemlighet

Julehøytiden er en naturlig tid for å vise din takknemlighet. Du kan bruke kortet med en julehilsen i til å si takk og takke dine kjære, eller gi en julehilsen til de som du ønsker å vise at du verdsetter. Enten noen har støttet deg hele året eller om de rett og slett er viktige for deg, er det en rørende gest å sende en julehilsen med en håndskrevet melding.

4. Send en julehilsen med en flott gave

Julen er en tid for å gi. Ønsker du å gi en ekstra spesiell julehilsen i år, anbefaler vi at du også legger ved en gave sammen med de fine ordene som du skriver ned. Julen er jo tross alt tiden for å overraske og glede de vi er glad i.

Hos Jule-genser.no har vi gavene som vi vet mottakeren vil elske, og her får du noen ideer til hva du kan gi i kombinasjon med en kjærlig julehilsen. Hva med å følge med trenden som nesten alle Europeiske land har plukket opp? Nemlig julegenseren. Vi har bærekraftig julegenser til herre, dame og barn, og hvem elsker vel ikke en stemningsfull julegenser med festlige julemotiver? Eller hva med en søt julekjole til venninnen som du ikke har sett på lenge? Kjøp passende kjoler og la det bli en tradisjon å sende en julehilsen hvert år med et bilde av deg selv i samme julekjole. Har du noen barnebarn du ikke har sett på lenge, har vi et hav av morsomt juletilbehør som garantert vil sette prikken over i-en på juleantrekket. Se ellers vårt rikholdige utvalg av andre juleklær.

Hos Jule-genser.no er vi opptatt av bærekraft. Det betyr selvfølgelig at vi ønsker å møte våre kunders behov, men uten at det går på bekostningen av naturressursene. Faktisk er vi hos Jule-genser.no de eneste som lager GOTS-juleklær, som betyr at vi bruker organiske tekstiler som oppfyller strenge verdenskrav for både tekstil og kvalitet som vi bruker i produktene våre. Som om ikke det er nok, kan vi i tillegg tilby våre kunder noen av verdens billigste klær slik at du kan være sikker på at det å handle hos oss verken går på bekostning av miljø, kvalitet eller lommebok.

5. Koble gaven din med et kort

Gi gaven din sammen med et hjemmelaget julekort denne gangen. Det er usannsynlig at du vil utveksle gaver personlig med alle på listen din i år og derfor er det å gi en gave sammen med en julehilsen en utrolig fin måte å hylle noen på til jul. Lag et kort fra hjertet, skriv ned noen personlige ord, og ønsk dine kjente og kjære en riktig god jul.

6. Få noen til å smile

En julehilsen er en refleksjon av følelsene dine i høytiden og får ofte familie og venner til å føle seg bedre ved at de føler seg både sett og verdsatt. Du kan få noen til å smile med en julehilsen fra hjertet. Det er så enkelt å sende en julehilsen, men magien ved å få noen til å smile med en julehilsen er uvurderlig.

Selv om det er mange måter å fortelle noen hvordan du har det i løpet av ferien, kan du aldri gå galt med å sende et julekort i posten. Suset av glede som følger med å åpne et kort med en håndskreven julehilsen i er fortsatt en uovertruffen tradisjon i høytiden. Husk at en julehilsen ikke trenger å være dyr, det finnes faktisk mange rimelige alternativer. Det handler om at det er tanken som teller, og den som mottar julehilsenen vil garantert elske omtanken.

7. Personliggjør julekortet

Hva er vel ikke hyggeligere enn et julekort med et personlig julefoto. Hos Jule-genser.no har vi alt du trenger for å personliggjøre julekortet. Et familiebilde i flotte julepysjer som passer sammen til både store og små, eller stygge julegensere som familien kan ha på seg og posere foran juletreet er en julehit.

Finn også noe morsomt tilbehør fra vårt store utvalg av juletilbehør for å sprite opp julekortet enda mer. Et familiebilde iført et juleantrekk er jo selve svaret på den perfekte julehilsenen. Faktisk så er alt vårt tøy som vi selger hos Jule-genser.no laget av bærekraftige materialer, slik at du kan være sikker på at du gjør et godt valg når du handler hos oss.

Se også

Julenissen: Den magiske historien bak juleikonet

I julehøytiden er vi involvert i mange aktiviteter. Fra pynting av hjem, juletrær, handling og ikke minst det å ivrig vente på julenis...

Les mer