Julegave til mamma er den viktigste gaven

Julegave til mamma er den viktigste gaven

Hver dag er morsdag er det mange som sier. Her hos Jule-genser.no elsker vi våre mødre, og vi mener at alle mammaer fortjener de beste gavene. Likevel er det dessverre ikke det aller letteste å finne noe som mødrene både fortjener og som man har råd til. Derfor har vi samlet sammen våre beste tips, slik at du slipper å lete lenger.

Kanskje du har lyst til å gi noe mer personlig i år? For det kan føles litt kjedelig å gi den samme parfymen, ansiktskremen eller gavekortene hvert eneste år. Noen ganger ønsker man å gi noe som er litt mer spesielt, noe som viser hvor glad i og takknemlige vi er for dem.

Hjemmelagde gaver med kjærlighet

Hjemmelagde gaver er en klassiker, og uansett hvor mange hjemmelagde gaver du har laget opp igjennom årene, blir ingen gaver helt like. Glad i håndverk og det å kunne bruke fantasien? Hvis du er av typen som har litt kreativ teft, har du løsningen liggende i hendene dine. Her finnes det mange muligheter. Mal eller tegn et bilde av dere sammen. Hvis du selv mener du ikke kan tegne, kan du for eksempel tegne omrisset fra et bilde av dere som allerede er tatt.

Lag en ny blomstervase og mal på et par hyggelige ord eller fine tegninger. Lag et nytt kjede eller armbånd med søte perler du har kjøpt på Panduro, eller kjøp en krukke og skriv ned små tjenester på lapper som du legger i vasen. Hvis du liker å strikke, kan det for eksempel være perfekt å strikke et par sokker, noen vanter eller noen ørevarmere.

Hjemmestrikket passer godt sammen med en julegenser

Hvis du virkelig er av den strikkeglade typen, kan du strikke et helt sett med lue, votter og skjerf. Her vil det være helt perfekt å lage noe som går godt sammen med et juleantrekk. Hos Jule-genser.no har vi et stort utvalg av julegensere til dame. Hos Jule-genser.no er du garantert å få noe helt spesielt.

Vi lager alle våre design helt selv, og derfor er det helt umulig å kopiere oss. Dessuten tar vi patent på vårt design. Christoffer Sloth, CEO.

Lag for eksempel et par votter i samme farger som en av våre julegensere, eller kombiner en hvit lue til en grønn julegenser. Ikke bare vil det gå godt sammen, men mamma kommer garantert i julestemning med et helt nytt juleantrekk.

Opplevelsesgaver for kvalitetstid

Den beste opplevelsen er den du deler med andre. Hva er vel ikke bedre enn å skape nye minner med sin absolutte favorittperson? Kjøp et par billetter til en hyggelig julekonsert og dra sammen iført julegensere. Mor- og sønntid? Du finner vårt utvalg med julegensere til herre her.

Stramt budsjett? En opplevelse behøver absolutt ikke koste skjorta. Lag en hyggedag sammen med moren din. Her kan du selv avgjøre om dere skal finne på noe hyggelig sammen inne eller ute. Hvis dere holder dere hjemme, kan dere blant annet lage et godt måltid sammen, sette på en god julefilm, spise godteri og snacks, bake pepperkaker eller bare lese historier for hverandre. Tenn et par lys for kosens skyld og hopp inn noen passende julepysjer. Her kan dere også ta med familiehunden på hyggedagen, med våre tilhørende juleantrekk til hunder. Ta en titt på vårt store utvalg av juleklær.

Hos Jule-genser.no kan du dessuten kjøpe juleantrekk med god samvittighet. Bærekraft ligger nemlig i vårt DNA, og Jule-genser er de som lager de mest bærekraftige klærne i bransjen. Alle våre materialer er GOTS-sertifisert, som garanterer for en ansvarlig tekstilproduksjon. Alle prislapper, poser og fraktposer er dessuten miljøvennlige.

Morsomme julegaver faller alltid i smak

Kanskje mamma er den som har alt? For det er ikke slik at man alltid behøver noe nytt. Spesielt ikke når man til hver bursdag og jul får gave fra nære og fjerne. Hvis moren din har nok av klær, musikk, bøker og alt imellom, er det faktisk noen ganger morsommere å få noe artig fremfor å få enda en krimroman. Hvis du virkelig vil sørge for å gi noe hun ikke allerede har, anbefaler vi at du tar en titt på våre blinkende julegensere med LED-lys.

Med en blinkende julegenser er du garantert å sørge for at hun skinner hvor hun enn går, akkurat som hun fortjener. Enten om det er på jobb, i familieselskap eller på middag med venninnene, vil julegenserne som blinker i rødt, blått, gult og grønt imponere selv de sureste.

Handle de mest unike julegavene hos Jule-genser.no

De fleste mammaer er unike, og de fortjener også gaver som er unike. Her hos Jule-genser.no vil du finne en hel haug med gode julegaver til mamma. Gå for et matchende pysj-sett til hele familien, som dere kan gå rundt i sammen under hele desember. Kjøp en flott julegenser og gi det sammen med et par vinterstøvler, eller kjøp et par julestrømper som hun kan ha med seg på hyttetur.

Jule-genser.no er Europas største leverandør av juleantrekk. Med ekte, dansk design har bestevennene Jesper og Christoffer raskt utvidet sitt utvalg av julerelaterte klær og tilbehør, med fokus på utmerket kundeservice, eget design, gode priser og rask levering.

Begynner julaften å nærme seg? Slapp helt av – vi leverer julegavene til mamma raskt på døren, slik at mamma får den gaven hun fortjener.

Se også

Juledekorasjon gir den ultimate julestemningen

De fleste av oss elsker når julen endelig ringer inn. Etter et helt år fylt med hektiske dager, ærender som skal gjøres og eventuelle ...

Les mer