Juledekorasjon gir den ultimate julestemningen

Juledekorasjon gir den ultimate julestemningen

De fleste av oss elsker når julen endelig ringer inn. Etter et helt år fylt med hektiske dager, ærender som skal gjøres og eventuelle barn som skal kjøres, er det lov å unne seg litt ekstra avslapning og kos. Det er likevel ingen hemmelighet at ikke alle opplever at julestemningen er like enkel å få tak på og ta del i. Så hva skal til for å oppnå den ultimate julestemningen?

Her hos Jule-genser mener vi at omgivelsene i stor grad påvirker oss og humøret vårt. For hvis omstendighetene er i harmoni, er vi det også. Da er det klart at man burde bruke litt ekstra tid på å pynte opp stedet der du tilbringer mest tid.

Juledekorasjon og julepynt så langt øyet kan se

Se for deg – et kjøpesenter pyntet fint med snøkrystaller og glitrende skilt, som lyser opp den mørke vinternatten. Julegrana på torvet som ble tent første søndagen i advent. På arbeidsplassen står det pepperkaker og lysestaker og hjemme har du pyntet hekken med julelys.

Man kan ikke annet enn å bli varm i hele kroppen av å tenke på hvor vakkert det lyser fra alle husene, gatene og butikkene. Selvfølgelig skal man opp med juledekorasjonene hjemme også. Uansett om du er av typen som foretrekker den mer tradisjonelle julepynten eller om du går for mer moderne alternativer, er det inspirasjon å hente her hos Jule-genser.

Tradisjonell eller moderne jul

Vi har alle vår unike stil, og godt er det. I julen er det mange av oss som går for de gode, gamle fargene som rødt og hvitt. I adventstiden er det lilla som gjelder. Heng gull-julestjernen du arvet fra mamma opp i vinduet, og sett fire små lys i en adventsstake på bordet. Legg en rød duk på stuebordet, og sett frem et par snacksskåler med potetgull og godteri i. Den klassiske julestilen gir gode assosiasjoner fra barndommen, hvor man nesten ikke klarte å vente til julaften med å åpne alle gavene under juletreet.

Er du en av de som foretrekker det litt mer moderne og nye, vil du kanskje gå for noe mer jordnære toner. Beige, kremhvit, brunt og sølv er alle farger som gir minst like mye julestemning som de mer tradisjonelle fargene. Finn frem en hvit julestjerne laget av papir, et par lyskjeder og en hvit, flott duk. Sett frem en lysestake i svart, og kanskje et par minimalistiske, hvite juletrær.

Juledekorasjon behøver på ingen måte å være fargesprek for at den skal gi den gode julestemningen vi alle drømmer om, og her hos Jule-genser.no mener vi at det viktigste er å vise frem deg og din personlighet.

Juledekorasjon til deg og familien

Juletreet er pyntet. Julestjernen er hengt opp. Julelysene er surret rundt gjerdet på balkongen, og stearinlysene er satt på bordet. Hele huset er ferdig pyntet, og du kan la julefreden senke seg. Likevel er det kanskje noe som mangler?

Hos Jule-genser.no elsker vi også å pynte oss selv. For når alt står klart, maten er satt i ovnen og bordet er dekket, er det på tide med litt egenkjærlighet. Julen er høytiden hvor vi virkelig kan slå oss løs i flotte kjoler, glitrende klær, morsomme antrekk og dyre sko. De siste par årene har dessuten julegensere blitt den raskest voksende trenden i Europa og USA.

Det å ta på seg julegensere i stedet for slips eller skjørt har rett og slett eksplodert, og blitt en av de største juletrendene i moderne tid. I Storbritannia viser det seg faktisk at over halvparten av alle briter eier minst én julegenser. Det er definitivt noe vi støtter her hos Jule-genser.no. Her hos oss behøver du ikke være redd for å gå glipp av noe. Vi har blant annet et stort utvalg av julegensere til dame.

Vi har nemlig et gigantisk utvalg av julegensere, julepysj og juletilbehør til hele familien. Ta for eksempel en kikk på vårt utvalg av julegensere til barn. Her vil du finne søte gensere med snømenn på, eller flotte og tradisjonelle julegensere med vakkert vintermønster.

Pynt deg selv opp med LED-lys

Hvorfor ikke passe sammen med juletreet? Her hos Jule-genser.no har du faktisk muligheten. Vi har nemlig et stort utvalg av julegensere med LED-lys, som blinker i rødt, gult, grønt og blått. Det er lite som stjeler oppmerksomheten mer enn å selv lyse opp som et juletre. Inviter til juleverksted med venner og familie, hvor dere sammen kan sitte og lage morsom og søt juledekorasjon. Be alle om å ta på seg sitt beste juleantrekk, og imponer gjengen med en blinkende julegenser.

Hos Jule-genser.no setter vi bærekraft høyere enn profitt, hvor alle prislapper, fraktposer og materialer er sertifisert bærekraftig. Dette gjør at vi faktisk er en av verdens billigste og mest bærekraftige produsenter av juleantrekk, og også de eneste som lager GOTS-sertifiserte juleklær. Bærekraft ligger i vårt DNA, og vi har derfor blitt verdensledende innenfor det vi gjør. 

Julepysj og juledekorasjon = sant

Når alt står klart til julen, er det egentlig bare en ting å gjøre – legge beina på bordet og puste lettet ut. Du kan endelig slappe av og nyte litt ekstra god mat og hyggelige aktiviteter. Når stuen er pyntet og det bare oser av varme og glede, er det lite som slår å bare legge seg ned og nyte det. Hva er vel bedre da enn å krype opp i sofaen, under teppet og inn i en julepysj?

Her hos Jule-genser.no fokuserer vi på at du på enklest mulig vis kan sørge for julestemning. Derfor kan du enkelt og greit bestille julepysj fra vår nettbutikk, slik at dere slipper å gjøre unødvendig handling i butikken. Hos oss bygger vår suksess nettopp på eget design, god kundeservice, rimelige priser og rask levering.

Siden vi har mange forskjellige typer kunder, har vi julegensere for både hundeelskere, bærekraftige julegensere, morsomme gensere og behagelige juleklær. – Christoffer Sloth, CEO

Varm opp kakaoen, popp popcornet og kryp innunder teppet iført en deilig og komfortabel julepysj til hele familien.

Se også

Skap magi i julen med julepynt

Å dekorere hjemmene våre ved juletider er en tradisjon vi alle ser frem til, og julepynten har virkelig blitt en del av det som gir de...

Les mer