3 juleaktiviteter som garanterer julestemning

3 juleaktiviteter som garanterer julestemning

De fleste av oss har følt på spenningen når desembermåned nærmer seg. Julepynten på kjøpesentrene blir satt opp så tidlig som i oktober, og i november begynner julematen å innta butikkhyllene. Men det er først når den 12 måneden står for tur, at moroa begynner for alvor. ´

Julefilmer, handling av gaver og mat, fart og spenning på de snøfylte dagene, godteri på bordet og ikke minst adventskalenderne. Hver eneste dag i desember er en eneste stor nedtelling til selveste julaften, noe som er spennende og morsomt for både store og små.

De beste juleaktivitetene er de du deler med andre

Hvis du er av typen som foretrekker opplevelser med dine kjære fremfor fysiske gaver, er julen den helt perfekte høytiden for deg. Det finnes virkelig en mengde med juleaktiviteter man kan gjøre, uansett om det er med de aller minste eller eldste i familien, om det er med venner eller bare din bedre halvdel.
Julen er til for å bruke tid sammen med de du er glad i, og hva er vel ikke da bedre enn å sørge for at tiden blir brukt på best mulig måte. For selv om du kanskje bare setter av 15 minutter til en hyggelig juleaktivitet sammen med kjæresten din, behøver ikke det å gå på kompromiss med kvaliteten.

Garantert julestemning

Her hos Jule-genser har vi forsøkt å samle sammen det vi mener er de 10 aller beste tipsene til å komme i julestemning. Vi vet jo at julen er en hektisk høytid, hvor både jobb eller studier, gavehandling, pynting, vasking og opprydning står for tur. Da er det lett å bli overveldet og glemme at julen også er til for å nytes.
Noen ganger kan det gå litt for fort i svingene, og da er det deilig å vite at du med et par enkle tastetrykk på internett kan finne hjelpen som sørger for at julen med dine kjære blir uforglemmelig.

1. Se en julefilm

Klassikeren – og det med god grunn. Mange av oss har kanskje sett de typiske julefilmene 1, 2 eller 20 ganger, og hos Jule-genser blir vi aldri lei. Demp belysningen, tenn et par hyggelige stearinlys, pop popcorn og dra med godteposen. Julen er den beste høytiden for film, nettopp fordi det er så mye å velge mellom. Kryp innunder teppet med kjæresten eller barna, gjerne iført en deilig og myk pysj.

Hos Jule-genser.no har vi et stort utvalg av julepysj til hele familien. Gå julen i møte iført en grønn, passende pysj med snømenn og snøkrystaller på. Eller vil dere ha hver deres helt unike julepysj?

Christoffer Sloth, CEO av Jule-genser.no forklarer;
«Vi lager alle våre design helt selv, og derfor er det umulig å kopiere oss. Dessuten tar vi patent på designet vårt».

Det betyr at julepysjen fra Jule-genser har et helt eget design, uansett om du går får et yndig mønster med reinsdyr og vakre snøkrystaller, eller om du går for en morsommere versjon med motiv av en snømann.

2. Inviter til «ugly christmas sweater”-fest

Dersom du er av typen som liker juleøl, kan dere for eksempel ha ølsmaking i løpet av kvelden. Ifølge Godt.no, var det tidligere faktisk lovpålagt å brygge sin egen øl. Dette var for å feire overgangen mellom de fire årstidene, og for å hedre Odin og Tor.

Heldigvis er vi ikke lovpålagt å brygge øl under nåtidens julefeiring, og gløgg, kakao, te og brus er minst like gode tørsteslukkere til den «stygge julegenser»-festen. Her hos Jule-genser, mener vi derimot ikke at genserne er stygge. Snarere tvert imot.

Her har vi nemlig et stort utvalg av både flotte, morsomme, nytenkende og søte julegensere. Ta for eksempel en kikk på alle de fine julegenserne vi har til dame.

Visste du at Jule-genser.no i utgangspunktet startet som en spøk? De to bestevennene Jesper og Christoffer startet med kun en liten kolleksjon på 1000 julegensere. 

Julegenser-trenden, som de siste par årene har spredd seg til nesten alle land i Europa, har blitt en av de raskest voksende juletrendene noensinne. Da er det bare ikke til å unngå å selv eie minst én julegenser. Hundeelsker? Ta en kikk på alle de morsomme julegenserne til herre, hvor du blant annet kan finne julegenser med hundemotiv.

Hos Jule-genser.no behøver du heller ikke bekymre deg for om du tar et bærekraftig valg. Alle Jule-genser sine produkter er GOTS sertifisert, som garanterer en ansvarlig tekstilproduksjon. CEO Jesper og Christoffer setter dessuten bærekraft høyere enn profitt, og derfor har Jule-genser laget flere veldedighetskolleksjoner, som blant annet har vært med å støtte fotballklubber over hele Europa.

3. Hold juleverksted

Dra frem kreativiteten og kom i byggemodus. Det er kun fantasien som setter grenser når du skal lage julepynt, dekorere pepperkaker eller lage hjemmelagde gaver. Juleverksted er morsomt og hyggelig for alle uansett alder, og det er uansett lite som slår det å lage en dorullnisse eller gi en gave laget med kjærlighet.

Man skal bare tenke litt utenfor boksen, og det har vi også gjort her hos Jule-genser.

«Siden vi har mange ulike kunder, har vi julegensere til både gamere, hundeelskere, bærekraftige julegensere, morsomme julegensere og behagelige juleantrekk» – Forteller Christoffer.

Vil du gjøre juleverkstedet deres hakket ekstra interessant og kreativt, bør du ta på deg en blinkende LED-lys genser i samme slengen. Genserne som blinker i rødt, gult, grønt og blått er garantert å få deg i julestemning.

Uansett hva det er du skal gjøre i løpet av julen; julemiddager, selskaper, på jobb eller bare skal pynte litt hjemme, er det garantert å bli ekstra hyggelig dersom man går for en morsom julegenser eller deilig og komfortabel julepysj.

Se også

3 julefilmer du kanskje ikke visste om

Juletiden er ment for å se på julefilm, og det er virkelig en nødvendighet å få med seg i det minste et par julefilmer i løpet av hele...

Les mer